Faceți căutări pe acest blog

31 martie 2014

Scutecele eco de unica folosinta - perfecte pentru funduletul de maimutica

Chiar zilele trecute ma gandeam ca, in ultimii 2 ani si aproape 10 luni, am schimbat mii de scutece de unica foosinta. Cu doua maimutici acasa (cea mica de doar 6 saptamani aproape), ambele mari consumatoare de pampers (doar de noapte, acum, maimutica mare), pot spune ca am ceva experienta in domeniu. Am incercat in aceasta perioada aproape toate scutecele de unica folosinta de pe piata, unele le-au priit, altele nu. 
In prima luna de viata, maimutica mica a consumat cel putin 12 scutece pe zi, chiar si noaptea trebuia schimbata de 4 ori, asa ca, uneori, dimineata observam o usoara iritatie, avand in vedere ca pe timpul noptii nu puteam intotdeauna sa si spalam minunatul fundulet de maimutica, la fiecare schimbat (din cauza faptului ca stam la un etaj superior si apa se incalzeste foarte greu).
De o saptamana insa am descoperit, prin intermediul lui Ecomami scutecele eco de unica folosinta Greenty. 



Sunt create de specialisti din Noua Zeelanda, pe baza proprietatilor antiseptice ale ceaiului verde si ajuta la prevenirea aparitiei iritatiilor, eruptiei cutanate si a infectiilor fungice sau bacteriene. Astfel, ceaiul verde, din care este compus stratul de bază al scutecului GREENTY are un efect moale, calmant. 
Ce e absolut minunat e ca nu au mirosul chimic al multor scutece de pe piata, ci mirosul linistitor de ceai!!! Se vede aici usor stratul de baza al scutecului, din extract de ceai verde:


Ce m-a incantat foarte mult pe mine e ca sunt extrem de subtiri si moi si ca au o banda de elastic la spate.


Ce m-a incantat insa la fel de mult este si pretul extrem de bun al acestor scutece. Nu va speriati de titulatura de eco, preturile lor sunt in linie cu ale celorlalte scutece de pe piata, care, nu sunt insa eco. Uitati aici, daca nu ma credeti!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Ma bucur ca am gasit acest articol. Si noi folosim de cateva saptamani aceste scutece si sunt senzationale !!!! Sunt de muuuult mai bune decat pampers ( ce am folosit noi pana acum ) bebelu meu , chiar daca il schimbam si noapte, se trezea ud si iritatat de la pampers, insa decat ii pun greenty doarme foarte linistit, nu se mai irita si nu mai curge pe langa. Ai calitate mare de absortie. Pacat ca nu li se face reclama mai multa , sa le fi gasit mai devreme. Si pretul este mult mai mic decat multe scutece, cam 1 leu pe scutec.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.