Faceți căutări pe acest blog

1 aprilie 2013

Un POM pentru o CASA!



Am primit cu mare drag invitatia unei persoane minunate de a ajuta un tata cu doi copii, prin implicarera intr-o campanie care are drept scop strangerea de fonduri in scop caritabil.
 
Prin aceasta campanie se doreste a de cumpara o casa pentru cei doi copii- Andrei si Teo (3, respectiv 8 ani)- si pentru tatal lor- Benone. Aceasta familie fara posibilitati financiare, dar plina de dragoste si dorinta de a face si nu de a cere, a ramas fara casa in urma unui incendiu. Locuinta vizata spre cumparare este tocmai casa sociala in care locuiesc de aproape jumatate de an, din bunavointa proprietarului. Pretul de vanzare este de 20.000 lei- 4450 de euro. In incercarea precedenta s-a strans suma de 9000 lei.
 
Prin Campania "Un pom pentru o casa" ne propunem sa strangem restul sumei necesare pentru cumpararea locuintei. Cu ajutorul tuturor credem ca acest vis este posibil.
Gasiti mai multe detalii pe blogul dedicat campaniei - aici.

 

In ce consta campania?
Sunt oferiti spre donatie 21 de pomisori fructiferi care vor fi plantati la Centrul Social "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril" din Comuna Slobozia, Judetul Giurgiu. Acest centru este dedicat ocrotirii mamelor victime ale violentei domestice si ofera sprijin mamelor aflate in dificultate pentru a-si creste copiii.
 
Desenele vor fi incarcate pe pagina Evenimentului si toti cei care doresc sa contribuie sunt rugati sa lase un comentariu in dreptul pomisorului preferat continand suma pe care doreste sa o doneze/liciteze.
Fiecare pomisor este oferit spre vanzare, individual prin licitatie sau colectiv prin donatie comuna, in cadrul Evenimentului dedicat de pe Facebook- Un pom pentru o casa.


Donatiile se fac in contul RO52VBBU2587UN3555702701 Volksbank, sucursala Unirii, deschis pe numele Margarit Miruna Mihaela si va trebui sa specificati la detaliile depunerii pomisorul preferat.

ex. Pomisorul POM-POM

Si acum, sa va prezint Pomisorul POM-POM realizat de Gogo, 2 ani si 7 luni, impreuna cu subsemnata. Cum Gogo nu prea are, inca, mare talent la desen, am realizat cu mare drag un pomisor din decupaje..Piticul meu si-a adus si el contributia, decupand (cu un capsator special) merisoarele si frunzulitele din pom si lipind pufisorii Pom-Pom iesiti in relief.
Sper ca va place si ca veti putea contribui, atat cat va permite timpul (si resursele) la aceasta campanie!
Obiectivul Baby Gogoshel este sa stranga macar 500 de RON pentru Pomisorul POM-POM. In acest fel, daca fiecare pom inclus in campanie va reusi sa stranga aceasta suma (sunt 20 de mamici implicate), visul celor doi copii de a avea o casa se va apropia de realitate cat mai mult!




Haideti sa oferim un CAMIN pentru acest tata si acesti doi copilasi.
Un pom pentru o casa!

Niciun comentariu: