Faceți căutări pe acest blog

25 august 2012

Cum sa beneficiezi de consultatii gratuite la pediatrie in sistem privat?

Dragi mamici, stiati ca, pe baza biletului de trimitere (acela roz) de la medicul de familie, oricare ar fi el, (cabinet individual sau afiliat unei clinici private sau unui spital de stat) puteti beneficia de consultatii gratuite in clinicile private?
Cu o singura conditie - medicul pediatru respectiv sa lucreze cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate! Cu acest bilet de trimitere va puteti face programare la orice clinica privata, la orice medic pediatru care lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
 
Atat! pur si simplu!
...si nu numai la medicul pediatru..biletul de trimitere poate fi dat pentru orice specialitate.
Asadar, mamici, profitati de drepturile pe care le avem la dispozitie si solicitati medicului de familie bilet de trimitere pentru o consultatie de medicul pediatru sau alt specialist!
 
 
 
 

Consultatia la medicul de familie se poate finaliza cu o reteta gratuita sau compensata pentru cel mic sau, daca medicul de familie considera ca este necesara o consultatie suplimentara, va poate da trimitere catre un medic pediatru sau chiar catre un specialist (de ex. ORL, Dermatologie etc etc)  în functie de gravitatea afectiunii copilului.
La fel se procedeaza si in cazul anumitor analize. Anumite analize pot fi recomandate gratuit de catre medicul de familie, iar altele trebuie recomandate de catre medicul specialist, daca vreti sa le faceti gratis.
 
Mai multe detalii despre cum am beneficiat de drepturile la consultatii si analize gratuite, gasiti aici:
 

Niciun comentariu: