Faceți căutări pe acest blog

29 august 2012

Cand esti in pana de idei, alege Originalo-cadoul care se traieste!

 
...Cum ar fi sa poti oferi in dar experiente, senzatii si amintiri de neuitat?
 
 
Sunt o Balanta foarte empatica si atenta la detalii, o persoana care incearca sa ii inteleaga pe cei din jur, sa le cunoasca un pic din personalitate, sa se adapteze cercului de prieteni si cunostinte, sa multumeasca pe toata lumea si, daca acest lucru nu e posibil, sa nu-i deranjeze.
De aceea, fiecare aniversare a unui prieten sau cunostinta mai apropiata sau indepartata se lasa cu mult stres pentru descoperirea cadoului perfect!
Intodeauna am fost adepta achizitionarii si a oferirii de daruri care sa nu fie "materiale", ci a unor daruri de suflet, investitii in amintiri sau in experiente de neuitat.
 
..si atunci cand nu ai timpul necesar la dispozitie sau inspiratia necesara pentru contruirea unui astfel de cadou unic, va recomand Originalo-cadoul care se trăiește!
 
 
 
 
 
 
Ce este un cadou Originalo?
Pachetele cadou Originalo sunt ideale atunci când vrei sa iesi din rutina de a oferi aceleasi cadouri clasice an de an. Pe langă faptul ca te scot din impasul de a face un cadou interesant, ele oferă celui care primeşte un pachet Originalo flexibilitatea de a alege din peste 20 de activitati. Fie ca e vorba de o zi de naştere, de o aniversare în cuplu, Paste, Craciun, etc., pachetele cadou Originalo se potrivesc pentru fiecare eveniment. In plus, îţi garanteaza ca nu ai facut un cadou care va rămane undeva uitat pe un raft, din simplul motiv ca cel care va beneficia de cadou “are de toate”, ci este un cadou inspirat, prin care vei oferi momente plăcute.
 
 
Cum functioneaza?
Daca esti in pana de idei si vrei sa oferi unei perosane dragi un cadou special (si, mai ales, sa ii dai ocazia respectivei persoane sa isi aleaga ea insasi cadoul), achizitionezi unul dintre pachetele-cadou de pe site, care ofera beneficiarului posibilitatea de a alege/peronaliza "experienta" primita in dar. Si cand spun experienta-cadou ma refer la: masaje de relaxare, ritualul cu lapte si miere al Cleopatrei, tratamente cu caviar,  bungee-jumping, zbor cu avionul,  nopti de cazare in conace si boutique hoteluri sau in pensiuni aflate in mijlocul naturii…
Un pachet Originalo conține zeci de activitati dintre care cel care il primește poate sa aleagă ce vrea, oricare dintre aceste activitati fiind acoperite ca valoare de voucherul care insoteste pachetul.
Ai la alegere zece pachete si peste 170 de parteneri si activitati, pe care le gasesti diferentiate in trei categorii: Escape, Spa si Sport&Aventura.
Atunci cand oferi un cadou Originalo, oferi un pachet compus dintr-un catalog ai un voucher care este valabil pentru oricare dintre prestatiile din catalogul respectiv. Si pentru ca este cu adevarat un cadou, pe voucher nu este marcata valoarea acestuia.
 
 
Aruncand un ochi pe site-ul www.originalo.ro, mi-au facut cu ochiul pachetele-cadou Spa in doi, care reprezinta cadoul perfect pentru noi, cele din clubul mamicilor..am visat intotdeauna sa pot experimenta, alaturi de cea mai buna prietena, de mama sau de partenerul de viata rasfatul unui masaj si a unei zile petrecute la Spa.
Sau, de ce nu, pachetul-cadou Chic&Romance?! :) visez de mult la o escapada in doi cu tati de Gogoshel..:)