Faceți căutări pe acest blog

6 mai 2012

Fitzi - Jurnal de 11 luni

de la mami de Fitzi citire

Azi Fitzulina mea implineste 11 lunite! Inca un pic si o motzam!





9600 gr si 77 cm!

De la ultimul bilant, putem bifa o premiera: Izzie Lizzie are un dintisor!!! De fapt, e cam un sfert de dintisor, aparut pe furis imediat dupa aniversarea de 10 lunite! Cred ca intr-o saptamana, va aparea si perechea incisivului de jos! Izzie Lizzie nu s-a dezis, a fost si acum o fetita minuntata: nu a facut febra, nu a plans, doar ceva mofturei la papa si un somnic mai agitat!

Maimutica Deea a fost si cea mai curajoasa luna aceasta, cand, in clinica ANIMA, i-am facut gratis o intreaga lista de analize, recoltandu-i-se 5 epubrete din vena, dar si din degetel! Sunt perfecte analizele!

La capitolul NU/INCA NU, bifam:

-          desi acusica face un an, Izzie Lizzie inca nu merge in 4 labute si nici nu cred ca o sa mai treaca prin etapa asta, ci o sa fie direct bipeda. Ce-i drept, ea stie sa isi ia pozitia de catel in 4 labute, da din cap, scoate sunetul de galop si zice :Dii! Dii!...dar atat! Nu inainteaza...decat in binecunoscutu-i stil omdida!

-          nu s-a ridicat la patut...poate si pt ca vede patutul cam rarut, mai sta uneori ziua, dar se plictiseste rapid de el.

-          nu merge....decat foarte timid, tinuta de manute.

-          spre deosebire de verisorul Gogoshel, maimutica Deea nu s-a imprietenit inca cu dl aspirator Vaj: cand il vede, mai ales in actiune, se sperie si isi ia o pozitie incordata de contraatac.

La capitolul Maimutica mea e cea mai cea, pt ca e a mea! bifam:

-          canta. Face cunoscutele ei vocalize, dar canta si vocal: ii canti tu si ea imediat iti urmeaza linia melodica.

-          danseaza, mai ales cu ratzoiul Mac!

-          stie multe cuvinte: mama, tata, lala, papa, pa, apa, baba, dada, bebe, ale (verisorul Alex), dii-dii, dar e o guraliva! Nu degeaba este in zodia gemenilor!

-          stie sa faca bravo, cuba (bate palma), pa, sa faca mai-mai...care se transforma uneori in na-na! Ii place sa se joace cucu-bau si v-ati ascunselea prin casa cu tati (ea stand in premergator) si e in continuare innebunita dupa cabluri si carti!

-          Habar nu are ce-i aia suzeta, insa Dl Degetel ramane prietenul cel mai bune la nevoie: adica la somnic si papa!

Spre Motz inainte, dans!
Va pupa Izzie Lizzie!

Niciun comentariu: