Faceți căutări pe acest blog

6 aprilie 2012

Fitzi - Jurnal de 6 luni


bilantul de 6 luni!

Ieri, de mos Nicolae, Liz a implinit jumatate de anisor!
...nu stiu cum au trecut atatea lunite de cand a poposit maimutica Liz la noi, insa e cert ca au trecut asa frumos, incat nici nu-mi vine sa cred ca de-acum abia incepe si mai frumosul: cu ghidusii in fiecare zi, cu mutrite de tauras furios, cu botic de ornitorinc stropitor, zambete si rasete sughitate si bineinteles cu pupicii de rigoare!

7400 de grame si 69,5 cm...a scazut un pic sub media perfectiunii la gramaj, urmare a unei usoare anemii, insa la inaltime depaseste in continuare limita superioara a baieteilor de varsta ei.

dintisorii se lasa asteptati, ceea ce nu poate decat sa ne incante, pentru ca oricum nu am inceput inca diversificarea.

parul, desi continua sa cada, pe de o parte, incepe sa si creasca, pe de alta parte, si chiar...se pare sa se onduleze un pic (se observa la ciuful de ciocanitoarea woody).

in ultima luna, Liz a reusit sa isi cunoasa si strabunicutul matern dar si strabunicuta paterna, sa participe la primul Ignat din viata ei, sa-si lustruiasca primele ghetute de mos Nicolae, sa se bucure de prima onomastica de Sf. Andrei si a invatat sa faca mai-mai si sa dea pupici individualizati (dar numai si numai cand vrea ea)!

 spre 7 luni...inainte!!!





in alta ordine de idei..

O fire foarte vorbareata, copilul Gemeni s-ar putea sa fie printre primii copii de aceeasi varsta care sa inceapa sa vorbeasca (ei, da!...n-as zice :D).
Chiar daca este doar un gangurit, in mintea sa, copilul Gemeni are intotdeauna ceva foarte important de spus (asa e!!!).
Datorita varietatii intereselor sale, copilul Gemeni va avea multi prieteni si va fi adesea in centrul atentiei, exceland in mod natural la ceea ce adultii numesc socializare :)

 :P hmmm...desi Liz nu ne-a incantat auzul cu vreaun cuvintel (gen ma-ma sau ta-ta :D), se vede...mai bine zis se aude de la o posta ca e 100% moldoveanca. sta foarte bine la capitolul comunicare!

Niciun comentariu: