Faceți căutări pe acest blog

13 aprilie 2011

Cum sa faci mai ieftin cumparaturi pentru bebe online, din strainatate

Daca doresti sa achizitionezi carucioare / scaune masina / alte produse bebelusi (MAXI COSI, BRITAX, QUINNY, RECARO, TEUTONIA) la preturi undeva la 50-70% fata de preturile vehiculate in Romania, iti recomand site-ul nemtesc www.mypram.de (disponibil si in limba engleza)
Livreaza si in Romania, iar daca valoarea comenzii depaseste 300 E, este gratuit transportul.
Asa am procedat pentru comandarea caruciorului lui Gogo si practic am facut economii majore in comparatie cu pretul din magazinele din Romania.
Asadar, daca aveti posibilitatea, va recomand sa comandati produsele pentru bebelusi pe site-uri din afara Romaniei (UK, Germania - si, pe cat posibil, incercati sa beneficiati de perioada promotiilor) si veti reusi sa faceti achizitii foarte rentabile. Adaosurile importatorilor din Romania se apropie de 100%.
Iata in poza caruciorul - Britax B-Smart 4 - pe care l-am achizitionat noi pentru Gogo. In Romania pretul porneste de la 1900 RON, numia partea sport, pe cand noi am platitit 320 EURO atat pentru caruciorul din imagine, cat si pentru landou (si am mai primit cadou si o husa de ploaie).

4 comentarii:

Anca Diana spunea...

daa, subscriu! nu stiam de site-ul asta. pacat ca unele firme nu livreaza la noi, la hainute cel putin sunt si la jumatate de pret fata de ce gasim aici, si de mult mai buna calitate

tZU spunea...

mda..din pacate, majoritatea site-urilor din UK (unde au super promotii uneori) nu livreaza in Romania..cel mai bine e sa ai un prieten pe acolo la care sa apelezi, dar e destul de complicat

Anca Diana spunea...

la unele se poate sa-ti faci comanda cu livrare in magazin si daca au magazin la noi cred ca se poate... sa ma interesez la faimosul h&m nou deschis :)

Slubulinio BU spunea...

Si noi comandam foarte des de pe amazon.o.uk. Am luat de acolo biberoane, pompa de san, salteluta de joaca, leagan .... :P